середа, 24 листопада 2010 12:24

У Володимира Маслаченка паралізований правий бік

У Володимира Маслаченка паралізований правий бік

Відомий телекоментатор Василь Уткін розповів про стан Володимира Маслаченка, який як і раніше знаходиться в лікарні.

"Володимир Микитович зараз перебуває у попередньому стані, - повідомив Уткін в інтерв'ю радіостанції "Эхо Москвы". - Я нагадаю всім, що це важка новина кінця минулого тижня - його скосив інсульт. Це таке захворювання, при якому має пройти деякий час, щоб було зрозуміло, як відновлюється організм. Добре, що не було повторного".

"Якщо не брати до уваги непередбачуваність ситуації, в принципі, життю Володимира Микитовича зараз ніщо не загрожує, - додав Уткін. - Він повинен відновлюватися. Наскільки масштабним буде процес відновлення, ніхто не знає. Зараз становище важке, неприємне, у нього паралізований правий бік, він не говорить. Залишається сподіватися. Не припиняйте свою внутрішню підтримку. Я впевнений, що це завжди має цінність".

Нагадаємо, що Володимир Маслаченко потрапив до лікарні 18 листопада. Лікарі діагностували у кращого голкіпера СРСР 1961 року важкий інсульт.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Маслаченка паралізований правий бік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі