вівторок, 13 грудня 2011 15:13

У "Таврії" змінився власник

У "Таврії" змінився власник

У сімферопольській "Таврії" змінився засновник - новим власником команди став генеральний директор держпідприємства "Укргаздобыча" Юрій Борисов.

Про це на прес-конференції в Сімферополі повідомив почесний президент СК "Таврія" Сергій Куніцин.

"Засновником став Юрій Борисов - людина, яка працювала в структурах Дмитра Фірташа. Сьогодні він є генеральним директором компанії "Укргаздобыча", - сказав він.

Також Куніцин підтвердив інформацію, що з'явилася кілька днів тому про те, що український бізнесмен Дмитро Фірташ не є власником "Таврії", а надає клубу лише фінансову підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таврія" на останніх хвилинах дотиснула "Волинь"

"Фірташ ніколи не був засновником "Таврії", він допомагав, допомагає і допомагатиме "Таврії", - заявив президент кримського клубу.

За його словами, вперше "Таврія" отримала допомогу від Фірташа шість років тому, а баскетбольний клуб Київ, який входив в сферу інтересів бізнесмена, виступив засновником сімферопольської команди.

"Інтереси представляв Олександр Волков, який був засновником БК Київ. Довгі роки він був засновником клубу. Буквально півтора роки тому БК Київ вийшов зі сфери управління й уваги Фірташа і повністю перейшов під контроль Волкова, який є президентом Федерації баскетболу України", - розповів Куніцин .

Раніше сам Фірташ заявляв, що він не є власником футбольного клубу "Таврія".

У свою чергу в недавніх інтерв'ю віце-президент "Таврії" підтверджував, що бізнесмен фінансує сімферопольську команду.

Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин під час конфлікту з Селюком також відзначав, що Фірташ, як власник клубу, не уповноважував нового віце-президента сімферопольського клубу проводити кадрові перестановки в команді.

Зараз ви читаєте новину «У "Таврії" змінився власник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі