вівторок, 09 жовтня 2007 20:08

У січні назрівають покупки Хунтелаара і Бензема європейськими грандами

Відразу дві багатомільйонні операції можуть провернути європейські гранди в січні, повідомляє football.ua з посиланням на Tuttomercato.

Як відомо, в тренерський штаб "Челсі" приходить наставник "Аякса" Хенк тен Кате. За інформацією англійської преси, він наполягатиме на посиленні атаки команди шляхом придбання форварда амстердамського клубу Клааса-Яна Хунтелаара.

До молодого голландського бомбардира вже давно придивляється "Ювентус", але, судячи з усього, туринські боси змирилися з тим, що Хунтелаар відправиться разом з тренером до Лондона.

Але скаути "Старої Синьйори" вже підготували досьє на потенційного новачка. Йдеться про кращого снайпера "Ліона" Каріма Бензема, який цього сезону показує феноменальний футбол.

Операцію квапить і лідер атак "Ювентуса" Давид Трезеге, який заявив керівництву клубу, що він хотів би зіграти в парі зі своїм співвітчизником.

Зараз ви читаєте новину «У січні назрівають покупки Хунтелаара і Бензема європейськими грандами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі