неділя, 10 травня 2009 16:19

У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники

У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники
Перед фінальним матчем чемпіонату світу з хокею в Швейцарії обікрали російських хокеїстів. Про це повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.Ру".

Приїхавши на ранкове тренування на стадіон

Post Finance Arena в Берні, російські хокеїсти виявили, що роздягальня команди зламана. Пропали годинники швейцарського виробництва нападаючих Сергія Зінов"єва і Антона Кур"янова.

Інцидент викликав обурення російської делегації на чемпіонаті світу. "Це вже зовсім беззаконня якtсь, ми цього так не залишимо", - заявив президент Федерації хокею Росії Владислав Третяк.

Організація чемпіонату світу в Швейцарії неодноразово викликала нарікання з боку хокеїстів різних команд і представників делегацій.

Зокрема, вони скаржилися на тісні номери і маленькі ліжка в готелях. Хокеїсти збірної Латвії відзначали погану якість льоду на тренувальному катку.

Лідер чеської збірної Яромір Ягр розповів, що його команді запропонували під час матчів користуватися одним душем і туалетом з білоруськими хокеїстами.

Зараз ви читаєте новину «У російських хокеїстів вкрали швейцарські годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі