пʼятниця, 08 лютого 2013 17:35

У Росії заборонили продавати квитки на матчі РПЛ без паспорта

У Росії заборонили продавати квитки на матчі РПЛ без паспорта
Хочеш на футбол - покажи паспорт. Фото: ria.ru

Російська футбольна прем'єр-ліга (РФПЛ) внесла зміни до свого регламенту, згідно з якими придбати квитки на матчі можна буде тільки за наявності посвідчення особи. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на виконавчого директора РФПЛ Сергія Чебана.

8 лютого в Москві відбулися загальні збори членів РФПЛ, на якому були затверджені зміни. Чебан відзначив, що в перший час можуть виникнути труднощі, але потім "все налагодиться і це увійде в норму". Директор РФПЛ розповів, що за внесення поправок висловилися всі 16 клубів ліги.

Також Чебан розповів, що незабаром буде створена єдина база фанатів. Ця база, а також ідентифікаційна картка вболівальника повинні спростити придбання квитків на футбол.

Вперше вимагати документи при купівлі квитків став московський "Локомотив" в кінці листопада 2012 року. Тоді ж ліга рекомендувала всім командам наслідувати приклад залізничників.

Приводом для посилення правил відвідування футбольних матчів послужили безлади фанатів на грі Кубка Росії між московськими "Динамо" і "Торпедо", а також на зустрічі прем'єр-ліги між "Динамо" і пітерським "Зенітом".

Зараз ви читаєте новину «У Росії заборонили продавати квитки на матчі РПЛ без паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі