понеділок, 24 лютого 2020 09:52

У Росії ветеранський футбольний турнір завершився гучним скандалом

12-й розіграш міжнародного "Кубка легенд" у Москві, Росія, завершився гучним скандалом і поразкою господарів у фіналі.

Збірна ветеранів Росії грала проти зірок світового футболу. Гості під час гри постійно вели у рахунку та переважали суперника по грі.

Арбітр, який обслуговувала матч Олександра Пономарьова, вирішала допомогти своїй збірній. Спочатку вона показала дві червоні картки Йону-Арне Різе та Юссі Бенаюну. Після чого зірки футболу пішли в роздягальню та відмовилися продовжувати матч. Після переговорів із організаторами турніру гості повернулися на майданчик, а червоні картки Різе та Бенаюн скасували.

  Збірна легенд світового футболу
Збірна легенд світового футболу

Матч завершився перемогою зірок футболу з рахунком 6:5. Коли вже час гри завершився, гості почали святкувати перемогу, а росіяни в той час зрівняли рахунок, забивши у порожні ворота. Арбітр Пономарьова зарахувала гол і хотіла, щоб команди пробивала пенальті. Але зірки футболу відмовилися від такої участі. Після 30-хвилинних переговорів організатори турніру вирішили скасувати м'яч збірної Росії та віддати перемогу зіркам футболу, у складі якої грав український форвард Андрій Воронін.

Турнір "Кубок легенд" проводиться у Москві вже 12 років. Команди грають за форматом 6 на 6. Участь у турнірі беруть команди ветеранів національних збірних. До початку війни на Донбасі збірна України теж брала участь у цьому турнірі. Збірна Росії 11 разів перемагала у змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «У Росії ветеранський футбольний турнір завершився гучним скандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі