середа, 25 серпня 2010 18:46

У Росії хочуть обміняти Газзаєва на Сьоміна

У Росії хочуть обміняти Газзаєва на Сьоміна

Оглядач "Советского спорта" Євген Ловчев пропонує керівникам київського "Динамо" і "Локомотива" грандіозний тренерський обмін: Валерія Газзаєва на Юрія Сьоміна.

"Сьоміну потрібно дати карт-бланш, і він почистить команду, або у "Локомотиві" просто чекають моменту, коли тренера можна буде звільнити. Скажімо, після резонансної поразки. Поки видно, що гравців йому не купують. Ізмайлов, Павлюченко, Мілевський ... А Юр Палич дає зрозуміти, що він не господар, раз по раз відсилаючи до акціонерів.

Взагалі-то, в цій ситуації, в якій опинилося "Локо", я бачу гарним рішенням обмін Газзаєв - Сьомін, - продовжує Ловчев. - Валерій Георгійович приймає "Локо", а Сьомін повернеться до Києва. Мені здається, що президент "Локо" Ольга Смородська їздила до Києва не за Мілевським, а по Газзаєва, з яким добре знайома.

Немає сумнівів у тому, що і Газзаєв, і Сьомін - кваліфіковані тренери. Просто в житті так буває, що на одному місці виходить, на іншому - ні. У цьому немає нічого страшного, значить, треба просто поміняти місця роботи, - вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «У Росії хочуть обміняти Газзаєва на Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі