середа, 25 серпня 2010 08:51

Мілевський перейшов у "Локомотив" - ЗМІ

Мілевський перейшов у "Локомотив" - ЗМІ

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський перейшов у московський "Локомотив", повідомляє українське видання УРА-Інформ з посиланням на достовірні джерела. 25-річний форвард підписав контракт з російським клубом у понеділок, 23 серпня. Офіційного підтвердження ця інформація поки не отримала ні на сайті "Динамо", ні на сайті "Локомотива".

Як відзначає "УРА-Інформ", російський клуб заплатив за Мілевського дев'ять-десять мільйонів євро. На який термін нападаючий підписав контракт з "Локомотивом", не уточнюється.

Як повідомляє сайт "Динамо", 24 серпня Мілевський у складі української команди вилетів в Амстердам, де 25 серпня кияни зіграють матч-відповідь четвертого відбірного раунду Ліги чемпіонів проти "Аякса".

Російські газети почали писати про можливий перехід Мілевського у "Локомотив" ще в липні. Однак тоді переговори нічим не завершилися, і трансфер не відбувся. У середині серпня з'явилася інформація про те, що українським форвардом цікавиться англійський "Ліверпуль".

Мілевський виступав за київське "Динамо" протягом всієї своєї кар'єри. Він тричі перемагав у чемпіонаті України і чотири рази - в Кубку країни. У збірній України форвард грає з 2006 року, причому його дебют відбувся на ЧС-2006 у Німеччині, де українці дійшли до 1 / 4 фіналу.

Тим часом, головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін спростував інформацію про підписання контракту з Мілевським.

"Коментувати можна тільки у тому випадку, коли гравець вже присутній на тренуванні команди, - говорить Сьомін. - А зараз, наскільки мені відомо, навіть ніяких переговорів з приводу переходу Мілевського в наш клуб мова не йде. Хоча в різних джерелах з цього приводу з'являється багато неправдивої інформації.

Чи потрібен нам цей футболіст? Думаю, його бажають бачити у себе багато амбітних клубів. "Локомотив" не виключення".

За неофіційною інформацією, його зарплата складе 2,5 мільйона доларів на рік.

За матеріалами Лента, Спорт день за днем

Зараз ви читаєте новину «Мілевський перейшов у "Локомотив" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі