четвер, 24 вересня 2009 14:16

У Роналдо об"явився позашлюбний син

У Роналдо об"явився позашлюбний син

Суд зобов"язав колишнього футболіста збірної Бразилії Роналдо пройти тест ДНК, який покаже, чи є форвард батьком чотирирічної дитини бразилійки Мічел Умразу. Про це повідомляє AFP. Мати Умразу заявила, що її дочка познайомилася з Роналдо в 2002 році в Токіо під час чемпіонату світу з футболу.

За словами матері Умразу, друга зустріч її дочки з футболістом, відбулася в серпні 2004 року, за дев"ять місяців до народження дитини. Умразу, яка проживає в Сінгапурі, підкреслила, що її син дуже схожий на Роналдо. "У нього таке ж волосся, очі і ніс", - сказала бразилійка.

Раніше 27-річна Умразу вважала батьком свого сина свого колишнього чоловіка, американця, але тест на батьківство, який він пройшов, дав негативний результат.

У Роналдо, якому 22 вересня виповнилося 33 року, вже є дві дитини - дев"ятирічний син Роналд і дев"ятимісячна дочка Марія-Софія. У серпні 2009 року форвард бразильського "Корінтіанса" заявив, що на початку 2010 року він стане батьком утретє.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Роналдо об"явився позашлюбний син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі