субота, 12 квітня 2008 10:24

У Нужненка змінився суперник

У Нужненка змінився суперник
В п"ятницю, 11 квітня, генеральний директор промоутерської компанії К2 East Promotions Олександр Красюк заявив, що претендент на пояс тимчасового чемпіона світу за версією WBA мексиканець Косме Рівера був викритий у вживанні допінгу і не зможе боксувати з українцем Юрієм Нужненком.

Як повідомив Красюк, допінг-проба Рівери, взята після його останнього бою, дала позитивний результат, і мексиканський боксер був дискваліфікований на півроку.

Все це поставило під загрозу проведення боксерського вечора в Києві 19 квітня, центральним поєдинком якого повинен був стати бій Нужненко - Рівера.

Вихід з цієї ситуації був знайдений завдяки згоді битися з Юрієм Нужненком іншого латиноамериканського бійця - Ірвінга Гарсії з Пуерто-Ріко.

"Гарсія приїде до Києва в неділю, де і почне підготовку до бою, акліматизацію і адаптацію", - заявив промоутер.

Оцінюючи нового суперника, Юрій Нужненко сказав: "Звичайно, плани збилися, але я не боюся труднощів. Гарсія - боксер досвідчений, провів багато поєдинків, пуерторіканець, а вони славляться своєю витривалістю і технікою. Я пройшов серйозну підготовку до бою і готовий показати хороший бокс".

Бій Нужненко - Гарсія пройде 19 квітня в київському Палаці спорту.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «У Нужненка змінився суперник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі