вівторок, 29 квітня 2008 16:50

У наступному сезоні Ягр може повернутися в "Авангард"

Нападаючий "Рейнджерс" Яромір Ягр все-таки повертається в "Авангард". Про це розповів один з провідних гравців команди, який просив не називати його імені.

"Зрозумійте правильно, робити такі заяви можуть тільки керівники клубу, тому мою інформацію можете вважати неофіційною. Як ви вже напевно знаєте з публікацій в різних газетах, боси "Авангарда" вели переговори з Ягром. За моєю інформацією, після низки зустрічей була досягнута принципова угода і ледь не підписаний контракт. Ні про строки, ні про суму контракту ми в команді, зрозуміло, нічого не знаємо. Але всім хлопцям дали зрозуміти, що в новому сезоні Яромір гратиме з нами в одній команді. Це прекрасні новини. Думаю, що "Авангард" боротиметься за найвищі місця", - каже гравець омського клубу.

В цей час Ягр разом зі своїми "рейнджерами" намагається вибратися з непростої ситуації, в яку потрапив, програвши два стартові матчі півфінальної серії "Піттсбургу".

Российская газета

Зараз ви читаєте новину «У наступному сезоні Ягр може повернутися в "Авангард"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі