середа, 26 серпня 2020 16:10

У нас величезні проблеми в обороні – Степаненко

У нас величезні проблеми в обороні – Степаненко
Степаненко став автором результативної помилки в матчі з "Інтером". Фото ФК "Шахтар"

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував поразку в Суперкубку України від "Динамо" (1:3).

"Погода була нормальна, футбольна. Не скажу, що мали якісь проблеми. Матч проходив у звичайному ключі, ми тримали м'яч біля штрафного. Намагалися створити гостроту, але ніхто не зміг підставити ногу.

У нас є певні недоліки. Коли все добре - ніхто не помічає. Але в нас величезні проблеми в обороні. Це показав "Інтер" і сьогоднішній матч. Суперник пару раз дійшов до воріт - забив 3 голи.

У сучасному футболі є команди, що добре тримають м'яч, але нічого не виграють. У нас всі заточені на атакувальний футбол. Сьогодні оборона грає вирішальну роль.

Атака виграє матчі, а оборона - трофеї. Як тільки серйозний суперник - у нас виникають такі проблеми. Хтось не допрацьовує, хтось не добігає. Якщо нам не дають думати, виривають м'яч із ногами, то ми даємо дуже багато свободи. Потрібно розбиратися й працювати.

Атака виграє матчі, а оборона - трофеї

Я знаю гру Луческу. Сьогодні вони діяли на контратаках. Він вибрав швидких футболістів на флангах. Вони працювали за рахунок довгих передач. Для нас це не повинно було стати сюрпризом.

Він знає, як працювати з атакувальними футболістами, знає комбінації, схеми. Але вони забили нам не з цього, а з верхових передач", - сказав Степаненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти "Шахтаря" ми грали 2-м складом – Суркіс

Учора в матчі за Суперкубок "Динамо" втретє поспіль здолало "Шахтар" з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «У нас величезні проблеми в обороні – Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі