неділя, 29 липня 2012 05:44

У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду

У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду

Поліція заарештувала 16 осіб за підозрою в незаконному перепродажу квитків на змагання Олімпіади в Лондоні. Про це повідомили організатори Ігор, які проводять розслідування щодо порожніх місць на стадіонах під час змагань.

Поліція провела затримання в п'ятницю і суботу в Стенфорді поруч з Олімпійським парком в східній частині міста і в Уїмблдоні, на півдні, де проводяться змагання з тенісу. Двом з них вже пред'явлені звинувачення, обидва іноземці - це 57-річний німець і 30-річна громадянка Словаччини.

Багато британців були засмучені тим, що не змогли купити квитки на змагання, але потім спостерігали по телевізору порожні місця на стадіонах. "Хотілося б попередити тих, хто купує квитки з рук, - відзначили в поліції. - Ви не тільки переплачуєте, а й допомагаєте злочинцям. Спекуляція заборонена законом".

У суботу організатори Ігор припустили, що частина квитків виявилася не затребувана спонсорами, і почали своє розслідування щодо порожніх місць на трибунах, повідомляє ИТАР-ТАСС.

 

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі