пʼятниця, 11 січня 2008 11:33

У квітні можуть відбутися два мегафайти в рамках одного боксерського шоу

26 квітня в Анлантік-Сіті (США) може відбутися велике боксерське шоу, в якому чемпіон WBA в напівсередній вазі Мігель Котто зустрінеться з колишнім учасником телешоу "Претендент" Альфонсо Гомесом.

Котто і його промоутер Боб Арум чекали рішення Оскара Де Ла Хойі щодо кандидатури його наступного суперника. Проте останній схиляється зараз до проведення реваншу з Флойдом Мейвезером. Зазначимо, що минулого року Альфонсо Гомес переміг двох відомих, але вже старіючих боксерів: екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Артуро Гатті і екс-претендента на чемпіонський титул Бена Такі.

Іншим поєдинком цього вечора боксу може стати зустріч екс-чемпіона WBO в напівсередній вазі Анотоніо Маргаріто і колишнього абсолютного чемпіона світу в цій вазі Заба Джуди. Планується, що переможець цього поєдинку зможе зустрітися з Котто влітку цього року. Батько і тренер Заба Хоель Джуда підтвердив інформацію про те, що вони ведуть переговори з представниками Маргаріто, а його промоутер Брайан Янг з Prize Fight Boxing повідомив, що він планує зустрітися з Бобом Арумом, промоутером Маргаріто, найближчими днями. Про це повідомляє Allboxing.ru з посиланням на пуерторіканське видання "El Nuevo Dia".

Зараз ви читаєте новину «У квітні можуть відбутися два мегафайти в рамках одного боксерського шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі