субота, 19 травня 2007 19:32

У Кривому Розі голева посуха

В цій грі, яка пройшла в дуже сильну спеку, вболівальники забитих м"ячів так і не дочекались. Правда і шансів забити команди створили скільки, що для їх підрахування легко вистачить пальців однієї руки.

У першій половині гри пригадується удар сімферопольця Любеновича - м"яч потрапив у захисника і пролетів у декількох сантиметрах від штанги

Другий тайм жвавіше провели футболісти "Кривбаса", у складі яких активним був Сачко. В одному з епізодів він асистував Грицуку, але з його ударом метрів з одинадцяти блискуче впорався Тодіч. Також бездоганно голкіпер діяв і коли вже сам Сачко пробивав під перекладину - голкіперу "Таврії"вдався блискучий "сейв".

Нічия дозволила "Таврії" скоротити різницю від "Дніпра", який займає четверте, єврокубкове, місце до трьох очок. Чим відповість команда Олега Протасова ми взнаємо завтра після закінчення поєдинку дніпропетровців у Запоріжжі.

"Кривбас" - "Таврія" - 0:0

19 травня. Кривий Ріг. Стадіон "Металург".

Суддя: Євген Геренда (Калуш).

"Кривбас": Остапенко, Котелюх, Ковальчук, Сачко (Іващенко, 90), Котенко (Шиклич, 88), Радченко, Ндрека, Рижков, Лисицький, Грицук (Мельник, 71), Опря.

Головний тренер Олег Таран.

"Таврія": Тодіч, Розгон, Едмар, Ідахор (Ковпак, 79), Гоменюк, Снитко, Йокшас, Любенович (Галюза, 65), Вейкутіс, Голайдо (Василяускас, 90+1), Омоко.

Головний тренер Михайло Фоменко.

Попередження: Вейкутіс (45), Котелюх (62), Мельник (78).

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі голева посуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі