четвер, 21 серпня 2008 13:23

У коня німецького наїзника виявлений допінг

У коня німецького наїзника Крістіана Альманна, який 21 серпня повинен був взяти участь у фіналі олімпійського турніру з індивідуального конкуру, виявлений допінг. В організмі тварини був знайдений заборонений препарат капсаіцин.

Міжнародна федерація кінного спорту прийняла рішення усунути 33-річного наїзника і його коня по кличці Кестер від участі у фіналі, не дивлячись на те, що спортсмен пройшов кваліфікацію. Згідно з правилами проведення олімпійських змагань з кінного спорту, в тому випадку, якщо допінг-проба А, взята у коня, дала позитивний результат, організатори турніру повинні усунути спортсмена від виступів.

Результати проби В будуть оголошені представниками медичної лабораторії Гонконгу 22 серпня. Ветеринарний лікар збірної Німеччини з кінного спорту повідомив, що перед вильотом до Китаю у всіх коней, які пройшли відбір в команду, були взяті аналізи на наявність заборонених субстанцій. Фахівець підкреслив, що всі вони дали негативний результат.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «У коня німецького наїзника виявлений допінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі