понеділок, 21 липня 2008 09:04

Турсунов та Андрєєв програли фінальні матчі своїх турнірів

Завершився турнір ATP в Індіанаполісі з призовим фондом 525 000 доларів. У фіналі зустрічалися Дмитро Турсунов (Росія) і Жиль Сімон (Франція).

Турсунов, що виграв турнір в Індіанаполісі в 2007 році, не зумів захистити титул. Сімон за півтори години переграв росіянина з рахунком 6:4, 6:4.

Для 23-річного француза це четвертий завойований титул ATP в кар"єрі і другий в цьому сезону. Завдяки ньому він піднявся на 22 сходинку рейтингу. Турсунов - замикає 30-ку найсильніших.

У фіналі турніру ATP в Умазі зустрічалися тенісисти, що вже довгий час не знали смаку перемог. Ігор Андрєєв останній раз перемагав три роки тому на Кубку Кремля, а іспанець Фернандо Вердаско виграв свій перший і до минулих вихідних останній титул у Валенсії в 2004 році.

За 2 години 50 хвилин вольову перемогу з рахунком 3:6, 6:4, 7:6 (7:4) здобув іспанський тенісист. Для росіянина це був другий фінал поспіль на турнірах ATP - тиждень тому він був в кроці від завоювання титулу на турнірі в Гштааді, де програв румунові Віктору Ханеску.

Вердаско піднявся на 4 сходинки в рейтингу та займає 11 місце. Андрєєв піднявся з 30-го на 26-е місце.

В чільній десятці рейтингу АТР за минулий тиждень змін не відбулося.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Турсунов та Андрєєв програли фінальні матчі своїх турнірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі