вівторок, 11 вересня 2007 14:09

Три українки стартували в основній сітці "Tetra Kharkiv Ladies cup"

Розпочались змагання в основній сітці жіночого тенісного турніру "Tetra Kharkiv Ladies cup". В перший ігровий день стартували три українські тенісистки - Юлія Бельгельзимер, Марія Коритцева та Оксана Любцова, причому дві останні в 1/16 фіналу змагань зустрілись між собою.

Бельгельзимер, на жаль, поступилась третій сіяній, Анн Кремен з Люксембурга - 4:6, 0:6 і вибула з подальшої боротьби.

Зустріч двох українок - Марії Коритцевої і Оксани Любцової виявилася настільки принциповою, що кожен гейм тривав, здавалося, нескінченно. Дівчатам не вистачило світловий день, щоб визначити сильну. Першу партію узяла Коритцева - 6:2, в другій повела Любцова - 4:2, і на цьому супервайзер зупинив матч із-за настання темноти. На дограванні кращою виявилась Коритцева - 6:2, 3:6, 7:6.

Сьогодні, 11 вересня, в боротьбу вступають українки Олена Бондаренко, Галина Косик, Юліана Федак. Крім того, вийдуть на перший парний поєдинок Олена і Катерина Бондаренко. Також відбудеться і урочиста церемонія відкриття турніру.


Зараз ви читаєте новину «Три українки стартували в основній сітці "Tetra Kharkiv Ladies cup"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі