пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:59

Третій воротар збірної Німеччини вийде в старті проти Росії

Голкіпер "Байєра" Рене Адлер вважався третім воротарем збірної Німеччини ще кілька місяців тому. На чемпіонаті Європи пост номер один, навіть не дивлячись на відсутність ігрової практики в клубі, займав Йєнс Леманн.

Після того, як Леманн завершив міжнародну кар"єру, Йоахім Льов зробив ставку на досвідченого Роберта Енке з "Ганновера". Проте останній при підготовці до поєдинку відбірного турніру чемпіонату світу-2010 з Росією зламав руку, а тому шанс проявити себе в бундестімі тепер отримав 23-річний Адлер.

Саме йому Льов має намір довірити місце в воротах в суботньому матчі в Дортмунді, а в запасі у такому разі залишиться Тім Візе з "Вердера", повідомляє АР.

"Ми повністю розраховуємо на Рене", - підкреслив тренер воротарів німецької збірної Андрес Кепці.

"Мені дуже шкода Роберта. За межами поля нас можна назвати хорошими друзями, - відзначив Адлер. - Ніколи не радію травмам гравців, але у футболі іноді ти можеш отримати шанс, тільки якщо хтось заробить пошкодження або червону картку. І цим потрібно користуватися".

У відбірковому циклі Німеччина стартувала з перемоги над Ліхтенштейном (6:0) і нічиєю з Фінляндією (3:3). Після поєдинку в Гельсінкі оборону німецької збірної сильно критикували.

Проте голкіпер не думає, що в суботу у нього із захисниками можуть виникнути проблеми. "Ми тренувалися разом на чемпіонаті Європи, займалися тут. Я - частина команди", - сказав Адлер.

sport-express

Зараз ви читаєте новину «Третій воротар збірної Німеччини вийде в старті проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі