понеділок, 28 грудня 2015 18:52

Тренера збірної Анголи звільнили за прогул після Різдва

Тренера збірної Анголи звільнили за прогул після Різдва
Ромеу Філемона став безробітним

Головного тренера збірної Анголи з футболу Ромеу Філемона звільнили за неявку на роботу після різдвяних свят. Про це в понеділок, 28 грудня, повідомляє Reuters.

Тренер зі свого боку стверджує, що знаходився в готелі, де проживає команда. У зв'язку з цим Філемон пообіцяв зібрати в найближчі дні прес-конференцію, на якій розповість про справжні причини свого звільнення. Крім того, він повідомив, що Федерація футболу Анголи не платила йому зарплату протягом восьми місяців.

Філемон займав посаду головного тренера з серпня 2014 року. Збірна Анголи не змогла пробитися на Кубок світу з футболу 2018 року в Росії, програвши у другому раунді кваліфікації збірної ПАР.

Ангольські футболісти тільки один раз брали участь у фінальній стадії Кубка світу. У 2006 році в Німеччині команда програла на груповому етапі збірної Португалії, а також зіграла внічию з мексиканцями та іранцями. У плей-офф турніру збірна Анголи вийти не змогла.

Зараз ви читаєте новину «Тренера збірної Анголи звільнили за прогул після Різдва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі