середа, 26 червня 2013 09:21

Тренер Володимира Кличка під час бою зламав пальці обох рук

Тренер Володимира Кличка під час бою зламав пальці обох рук
Пальці Бенкса не витримали перевірки на міцність. Фото: afp.com

Американський боксер-важковаговик Джонатон Бенкс, який є тренером українця Володимира Кличка, заявив, що зламав пальці на руках під час бою із співвітчизником Сетом Мітчеллом.

Поєдинок пройшов рано вранці 23 червня по московським часом в Брукліні. Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді одноголосно віддали перемогу Мітчеллові - 117-109, 115-112, 114-112.

32-річний Бенкс розповів, що пошкодив руки на початку бою - ліву в першому раунді, а праву у другому. Боксер розповів, що в третьому раунді був близький до перемоги над суперником, але не зміг добити Мітчелла, оскільки сильно боліли руки.

Перемога дозволила Мітчеллові взяти реванш за поразку в листопаді 2012 року. Суперники мали провести повторний поєдинок в лютому 2013 року, проте Бенкс відмовився від бою через перелом пальця.

Бенкс став тренером Кличка в жовтні 2012 року, коли українець готувався до бою з Маріушем Вахом з Польщі. Колишній наставник Кличка-молодшого Емануель Стюард помер від раку в тому ж жовтні 2012 року.

Поразка від Мітчелла стало другою у кар'єрі Бенкса. Також він переміг у 29 поєдинках (19 нокаутом), ще один бій з його участю завершився внічию.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Володимира Кличка під час бою зламав пальці обох рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі