четвер, 14 травня 2009 15:04

Тренер збірної Росії з хокею очолить команду КХЛ

Тренер збірної Росії з хокею очолить команду КХЛ

Головний тренер збірної Росії з хокею В"ячеслав Биков, який на початку квітня залишив пост наставника ЦСКА, підтвердив, що він продовжить клубну кар"єру в уфимському "Салаваті Юлаєві". За словами Бикова, він прилетів до Уфи, щоб вирішити "технічні питання" угоди з керівництвом "Салавата".

Биков і його помічник Ігор Захаркін прилетіли до Уфи 14 травня. На сайті каналу "Спорт" з"явилася інформація, що Биков і Захаркин вже підписали дворічні контракти. Раніше газета "Спорт день за днем" писала, що новий головний тренер "Салавата" отримуватиме 2,7 мільйона доларів в рік, а його помічник - 2,3 мільйона.

Сам Биков відмовився говорити про умови контракту, відзначивши лише, що "про все можна домовитися". Головний тренер збірної Росії сказав також, що він допускає "велику можливість" поєднання постів наставника національної команди і клубу.

Биков отримуватиме 2,7 мільйона доларів в рік

"Салават Юлаєв" залишився без головного тренера в березні 2009 року після поразки команди в 1/8 фіналу Кубка Гагаріна від омського "Авангарду". За словами Бикова, "Салават Юлаєв" є сильною командою, яка здатна стати чемпіоном Континентальної хокейної ліги (КХЛ).

Lenta

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Росії з хокею очолить команду КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі