вівторок, 23 вересня 2008 14:46

Тренер клубу "Аксаково" прокоментував смерть 17-річного гравця

17-річний футболіст болгарського клубу групи "Б" (третя ліга) "Аксаково" Станіслав Ніколов помер під час гри проти ФК "Преслава". Трагедія відбулася в перерві матчу. Ніколов увійшов до роздягальні та знепритомнів, а по дорозі в лікарню лікарі констатували смерть.

За рішенням тренера команди Георгі Мірчєва, тренування "Аксаково" призупинені на невизначений термін. Причина смерті Ніколова наразі не відома. Очікується, що про це повідомлять більш детального обстеження. За попередньою інформацією, юний футболіст помер від серцевого нападу.

"Не було ніяких симптомів, ніщо не вказувало на трагедію. На кожного гравця у нас заведена медична карта, тренери постійно консультуються з лікарями. Навіть якщо була проблема, ми хотіли б зрозуміти, як таке відбулося. До початку чемпіонату гравці проходять медичне обстеження. Розтин покаже, що стало причиною трагедії", - додав Мірчєв.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Тренер клубу "Аксаково" прокоментував смерть 17-річного гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі