середа, 17 квітня 2024 09:13

Тренер "Барселони" назвав винного у розгромній поразці від ПСЖ у Лізі чемпіонів

Тренер "Барселони" назвав винного у розгромній поразці від ПСЖ у Лізі чемпіонів
Французький ПСЖ здобув розгромну перемогу над Барселоною (4:1) у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Фото: Getty Images

Французький ПСЖ здобув розгромну перемогу над Барселоною (4:1) у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Після матчу головний тренер каталонців Хаві заявив, що його клуб зазнав фіаско через суддівське рішення. Про це повідомляє Marca.

"Я засмучений, злий, тому що я вважаю, що ця гра ознаменувала собою все протистояння. При грі 11 проти 11 ми були добре організовані. Гра повністю відповідає плей-оф. Як на мене, це занадто - показувати червону картку в цій грі", - заявив тренер каталонського клубу.

У середині тайму "Барселона" залишилася в меншості. Захисник Араухо отримав пряму червону картку за фол останньої надії й парижани переломили хід зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкомп'ютер спрогнозував результати Євро-2024: хто переможе

"У нас були явні моменти, але ми відставали, тому що з десятьма гравцями - це дуже важко. Прикро, що робота всього сезону закінчується через суддівське рішення. Я б хотів грати 11 проти 11 кожну хвилину. Це вилучення - зайве", - впевнений Хаві.

Головний тренер "Барселони" назвав це вилучення катастрофою.

"Я сказав арбітру, що це дуже погано, що це була катастрофа. Це вбило протистояння плей-оф. Це все змінило. Я не люблю говорити про суддів, але ми повинні це сказати, ми не можемо мовчати", - заявив Хаві.

У півфіналі Ліги чемпіонів ПСЖ зіграє проти "Боруссії" Дортмунд, яка за підсумком двоматчевого протистояння вибила "Атлетіко".

Інша пара півфіналістів визначиться сьогодні у протистояннях "Баварія" - "Арсенал", "Манчестер Сіті" - "Реал".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Барселони" назвав винного у розгромній поразці від ПСЖ у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі