неділя, 07 січня 2018 12:18

Трансфер півзахисника "Ліверпуля" став найдорожчим в історії "Барселони"

Трансфер півзахисника "Ліверпуля" став найдорожчим в історії "Барселони"
"Барселона" придбала Коутиньйо і прописала відступні - 400 мільйонів євро

"Барселона" завершила трансфер півзахисника "Ліверпуля" Філіппе Коутіньйо.

Про трансфер Коутиньйо в "Барселону" повідомляють офіційні сайти англійського та іспанського клубів.

Прес-служба "Ліверпуля" зазначає, що гравець отримав дозвіл від клубу на від'їзд до Іспанії для проходження медичного обстеження і підписання особистого контракту.

Клуби не розголошують фінансові деталі угоди, однак раніше ряд авторитетних видань повідомляли, що сума трансферу складе 150-160 мільйонів євро. Трансфер бразильця став найдорожчим в історії клубу.

Раніше це звання належало Усману Дембеле, за якого "Барселона" влітку заплатила 105 мільйонів (сума за певних досягненнях француза могла досягти 147 мільйонів).

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп розповів, що англійський клуб намагався утримати Філіппе Коутіньйо від переходу в "Барселону", але бажання гравця пересилило.

"Команда і клуб готуються з великим небажанням попрощатися з Філіппе Коутіньйо - хорошим другом, чудовою людиною і фантастичним гравцем. Ні для кого не секрет, що Коутиньйо хотів цього переходу ще з липня минулого року, коли "Барселона" вперше повідомила про свій інтерес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби Неймар не пішов з "Барселони", то 100% отримав би Золотий м'яч"

25-річний Коутиньйо виховувався в бразильському клубі "Васко да Гама", а в 2010 році перебрався в міланський "Інтер". Там Філіппе заграти не вдалося і в 2013 році він перейшов в "Ліверпуль".

З 2010 року півзахисник виступає за національну збірну Бразилії. Всього він провів за команду 25 матчів і забив 7 голів.

Зараз ви читаєте новину «Трансфер півзахисника "Ліверпуля" став найдорожчим в історії "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі