неділя, 05 липня 2009 16:40

Тотті допоможе збірній Італії захистити титул чемпіонів світу

Тотті допоможе збірній Італії захистити титул чемпіонів світу

Капітан "Роми" Франческо Тотті оголосив, що залишиться у складі римлян до закінчення кар"єри, оскільки погодився продовжити діючий контракт до липня 2014 року.

"Я залишуся в "Ромі" ще протягом п"яти років, до 2014 року, подобається це комусь чи ні. Сподіваюся, що мої проблеми з коліном залишилися позаду. Якщо я буду здоровий, то зіграю в майбутньому сезоні в кожному матчі. Якщо щось піде не так, дивитимемося залежно від ситуації.

Наша мета в майбутньому сезоні - завоювання скудетто і путівки в Лігу чемпіонів. Не виключено, що я зіграю на ЧС-2010, хоча і говорив, що футболку збірної більше не одягну.

Я спокійно обговорю це питання з головним тренером Марчело Ліппі. В кінці сезону буде видно, в якому фізичному і психологічному стані я буду", - цитує Тотті Channel4.

Довідка Gazeta.ua

Франческо Тотті (італ. Francesco Totti; 27 вересня 1976, Рим) - італійський професійний футболіст, нападаючий і капітан футбольного клубу "Рома", кольори якого захищає всю кар"єру, з 1992 року.

Чемпіон світу 2006 року і віце-чемпіон Європи 2000 року у складі національної збірної Італії, також грав на чемпіонаті світу 2002 і чемпіонаті Європи 2004 року. Великий внесок зробив для перемоги молодіжної збірної Італії в чемпіонаті Європи 1995 року. В основній збірній дебютував у 1998 році проти збірної Швейцарії.

Входить в список 125 найкращих діючих футболістів світу названих Пеле в березні 2004 року. Входить в десятку найкращих бомбардирів за всю історію Серії А.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Тотті допоможе збірній Італії захистити титул чемпіонів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі