середа, 09 січня 2008 15:10

Торбінський офіційно став гравцем "Локомотива"

Торбінський офіційно став гравцем "Локомотива"
Сьогодні півзахисник збірної Росії Дмитро Торбінський, який в минулому сезоні виступав за московський "Спартак", підписав на 4 роки контракт з "Локомотивом". Перехід гравця здійснений на правах вільного агента у зв"язку з закінченням строку його угоди зі "Спартаком". Завтра 23-річний футболіст приєднається до своєї нової команди, в якій виступатиме під 7-м номером.

"Торбінський - це гравець, якого так не вистачало "Локомотиву". Я впевнений, що Діма - саме та ланка, яка дозволить об"єднати все краще, що є в команді. В процесі особистого спілкування я переконався, що Торбінський не тільки прекрасний футболіст, але і людина зі справжнім спортивним характером. Він боєць, який пройшов дуже нелегкий шлях у футболі. Я глибоко переконаний, що з Торбінським ми не помилилися, і він принесе нашому клубу багато користі", - наводить слова президента "залізничників" Миколи Наумова офіційний сайт ФК "Локомотив".
Зараз ви читаєте новину «Торбінський офіційно став гравцем "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі