неділя, 02 травня 2010 15:58

Тимощук вболіватиме за "Шахтар" біля телевізора

Тимощук вболіватиме за "Шахтар" біля телевізора

Екс-капітан "Шахтаря", гравець "Баварії" (Мюнхен) Анатолій Тимощук 5 травня буде думками і серцем з "Шахтарем". Природно, він має намір вболівати за "гірників" і щиро вірить у їхню перемогу.

"У "Шахтаря" буде перевага свого поля в цьому матчі. Не мені пояснювати, який це плюс для донецької команди. На цій арені "Шахтар" за підтримки вболівальників грає впевнено і не програє в матчах української першості.

Це найголовніша перевага, завдяки якому "гірники" здатні здобути перевагу над "Динамо", - впевнений Анатолій. - Гра "Шахтаря" будується за рахунок техніки, швидких передач і швидкісних переміщень, що має створити проблеми обороні київського "Динамо". Кожна команда розуміє, що перемога в цій грі принесе їй чемпіонський титул.

По ходу чемпіонату у "Шахтаря" було серйозне відставання від "Динамо", але потім донеччани змогли вийти вперед. У такому протистоянні це завжди психологічна перевага перед суперником. Я постараюся подивитися цей матч і буду вболівати за "Шахтар" біля телевізора. Сподіваюся, що і моя підтримка також допоможе "гірникам" перемогти."

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук вболіватиме за "Шахтар" біля телевізора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі