четвер, 11 квітня 2013 17:25

Тимощук обирає між "Наполі" та "Олімпіакосом"

Тимощук обирає між "Наполі" та "Олімпіакосом"
Клуби вже раніше цікавилися капітаном збірної України ФОТО: sport.obozrevatel.com

Найбільш ймовірними варіантами продовження кар'єри Анатолія Тимощука є італійський "Наполі" і грецький "Олімпіакос", повідомляє "Футбольний клуб".

Обидві команди включили капітана збірної України у свої шорт-листи бажаних придбань на літо. Особливо зацікавлений в послугах Тімо лідер чемпіонату Греції.

Капітан збірної України вже потрапляв у сферу інтересів цих клубів. Неаполітанці розвідували ґрунт на предмет трансферу Тимощука минулого літа, а афіняни - у 2010-му. Однак тоді їх відлякала ціна на півзахисника. Зараз же українець може дістатися їм безкоштовно, адже контракт з "Баварією" закінчується влітку, і мюнхенці не планують його продовжувати.

Раніше повідомлялося про інтерес до Тимощука з боку київського "Динамо", попереднього клубу - пітерського "Зеніту" і казанського "Рубіна".

Зазначимо, що і "Наполі", і "Олімпіакос" у наступному сезоні майже напевно будуть виступати в груповому турнірі Ліги чемпіонів. У нинішньому розіграші Ліги чемпіонів у Тимощука залишається шанс стати ще одним українцем - переможцем Ліги чемпіонів. Його "Баварія" пробилася до півфіналу турніру.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук обирає між "Наполі" та "Олімпіакосом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі