четвер, 31 липня 2008 08:59

Тимощук: нам варто проявляти більше холоднокровності

Тимощук: нам варто проявляти більше холоднокровності

Після нічиєї з ЦСКА (0:0) капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук, судячи з усього, був задоволений результатом. Проте вилучення, зароблене захисником пітерців Івіцою Кріжанацем, український легіонер піддав жорсткій критиці.

- Останнім часом ми втратили багато очок, - відзначив Тимощук. - Хоча, думаю, що ми показуємо хороший футбол, пристойний рівень гри. Але накладається втома - граємо практично всі матчі одним складом. Не вистачає концентрації, яка була в попередніх зустрічах. Неможливо кожен поєдинок проводити на максимумі, але в деяких моментах нам варто проявляти більше холоднокровності. Набиратимемо бракуючі очки в найближчих матчах. У нас багато поєдинків попереду. Все виграти практично неможливо, але ми боротимемося. Головне, що вся боротьба ще попереду.

- Після матчу обидва тренери висловили невдоволеність суддівством. Як ви можете оцінити дії Єгорова?

- Я б не став його критикувати. Суддя старався. Все-таки матч дуже серйозний. Коли зустрічаються ЦСКА і "Зеніт", гра завжди може вийти з-під контролю. Тож йому довелося складно.

- Другий матч поспіль "Зеніт" не може закінчити у повному складі. У поєдинку з ЦСКА Кріжанац заробив другу жовту картку за розмови з суддею...

- Я думаю, що з цим потрібно боротися. Аж до дисциплінарних покарань. Не можна отримувати картки на рівному місці.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук: нам варто проявляти більше холоднокровності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі