вівторок, 13 листопада 2007 08:28

Тимощук: хочу закінчити кар"єру в "Зеніті"

Півзахисник пітерського "Зеніту" Анатолій Тімощук заявив, що готовий залишитися в Пітері назавжди, повідомляє www.championat.ru.

- Місцевий клімат схожий на той, що в Луцьку, звідки ми з дружиною Надею родом. Там теж багато боліт, висока вологість. Тому відчуваю себе тут як вдома. А ось в Донецьку останніми роками у мене почалася алергія на пилок амброзії, - сказав капітан нового чемпіона Росії.

Характеризуючи наставника "Зеніту" Дика Адвоката капітан команди назвав три основні якості:

- Перше - дисципліна. Але не казармова, як у деяких наших тренерів. У цьому плані Дік не перегинає палицю, хоча любить порядок у всьому. Друге - європейський підхід до справи. Він повністю довіряє гравцям, розраховуючи на їх професіоналізм. Третє - амбітність. Адвокат хоче вигравати завжди і скрізь.

Є тренери, які по-різному реагують на те, що відбувається, ти не розумієш, що у них в душі. А Адвокат - це незмінна буря емоцій. На установці, наприклад, може штовхнути плечем перекладача, настрибнути на нього, щоб показати, як треба грати і боротися за м"яч, - додав Тімощук.

Контракт з "Зенітом" Анатолій Тімощук підписав 27 лютого 2007 року. Переговори про перехід Тімощука в "Зеніт" проходили в обстановці строгої секретності. Трансфер склав рекордну для пострадянського простору суму - 20 мільйонів доларів, при цьому десять мільйонів з цієї суми "Шахтар" повинен був за контрактом отримати постачаннями газу компанією "Газпром", якою належить "Зеніт".
Зараз ви читаєте новину «Тимощук: хочу закінчити кар"єру в "Зеніті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі