вівторок, 02 жовтня 2007 10:28

Террі зробили спеціальну захисну маску

Капітан збірної Англії і лондонського "Челсі" Джон Террі, який отримав минулої суботи 29 вересня, в поєдинку Прем"єр-ліги проти "Фулхема" перелом скули, виходитиме на поле в спеціальній захисній масці. Маска була зроблена за замовленням клубу в понеділок і може бути випробувана вже завтра, 3 жовтня, у виїзному матчі Ліги чемпіонів проти "Валенсії", повідомляє www.lenta.ru.

Террі 30 вересня була зроблена операція, яка, за словами лікаря "Челсі" Брайана Інгліша, пройшла успішно. Захисник міг приступити до тренувань вже в понеділок, але цього не трапилася у зв"язку з тим, що маску не встигли зробити до початку заняття.

Террі полетить разом з "Челсі" до Валенсії, але питання про те, чи вийде він на полі, як і раніше залишається відкритим. Що стосується матчів збірної Англії у відбірному турнірі Євро-2008 проти Естонії (13 жовтня) і Росії (17 жовтня), то в них захисник, швидше за все, зіграє.
Зараз ви читаєте новину «Террі зробили спеціальну захисну маску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі