пʼятниця, 13 квітня 2012 13:32

"Таврія" та "Металург" зіграють 24 квітня

"Таврія" та "Металург" зіграють 24 квітня
Футбольне поле перед матчем "Таврія" - "Металург" ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Дирекція прем'єр-ліги України затвердила дату матчу 21-го туру між "Таврією" та донецьким "Металургом". Поєдинок відбудеться на РСК "Локомотив" у Сімферополі 24 квітня (вівторок), початок - о 16 годині 30 хвилин.

Як відомо, матч повинен був пройти ще 4 березня, але через незадовільний стан поля його тоді скасували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Таврія" - "Металург" скасували

29 березня у Києві відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету прем'єр-ліги, на якому, зокрема, було розглянуто питання про матч між "Таврією" і "Металургом". Було прийнято рішення про проведення поєдинку пізніше.

Крім того, "Таврія" заплатить прем'єр-лізі штраф у розмірі 100 000 гривень за не належну підготовку газону РС "Локомотив" і компенсує витрати донецькому "Металургу", яких команда зазнала у зв'язку з відміною матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" безкоштовно позичить "Таврії" свій стадіон

Нагадаємо, на передматчевій нараді арбітр Андрій Кузьмін повідомив, що проведення матчу знаходиться під загрозою, оскільки стан футбольного поля не відповідає вимогам Регламенту змагань.

За 60 хвилин до початку матчу арбітром було прийнято рішення про те, що стан футбольного поля є незадовільним, а тому в даних умовах не можна проводити матч в зв'язку з відсутністю якої-небудь спортивної складової та видовищності, а також з урахуванням загрози здоров'ю футболістів.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" та "Металург" зіграють 24 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі