середа, 19 листопада 2008 10:42

Тарута прилетів у Львів в питанні стадіону: безрезультатно

18 листопада на зустрічі Андрія Садового з генеральним директором проектно-будівельного підприємства "Азовінтекс" Олександром Тарутою, на якій були присутні керівники фракцій Львівської міської ради, відбулась емоційна дискусія, але поки що не було прийнято жодного рішення.

"Питання будівництва стадіону у Львові донецькою фірмою "Азовінтекс" буде обговорюватися на наступній сесії міськради. Можливо, на неї прилетить віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник", - додав депутат.

Він також зазначив, що хоча "Азовінтекс" - потужна будівельна фірма, питання про джерела фінансування залишається відкритим. "Інвестиційних пропозицій "Азовінтекс" не має. Тому інвестора треба шукати".

За словами Юрія Кожелюка, "Азовінтекс" буде виступати в ролі генпідрядника. "Стадіон мають будувати за проектом "Альпіни". За цей проект "Азовінтекс" має заплатити "Альпіні" - близько 4 млн євро і ще 4 млн за робочі креслення".

ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Тарута прилетів у Львів в питанні стадіону: безрезультатно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі