понеділок, 29 листопада 2010 18:56

Тайсон злякався снігу

Тайсон злякався снігу

Бразильський форвард "Металіста" Барселлос Фреда Тайсон не зможе допомогти команді в матчі Ліги Європи проти "Дебрецена". Крім того, футболіста шокував перший сніг, який випав у багатьох регіонах України.

"На жаль, я не зможу допомогти своїм партнерам по команді в матчі з "Дебреценом". Виною тому червона картка в домашньому матчі проти "Сампдорії" (бразилець отримав двоматчеву дискваліфікацію - Ред.). Буду підтримувати "Металіст" з трибун", - говорить Тайсон.

За Бразилію дуже сильно нудьгувати не доводиться.

"Я знаходжуся далеко від дому. Але тут у мене є друзі-бразильці, аргентинець Вільягра, який завжди зі мною. Вони постійно мені допомагають, тому я ніколи не залишаюся один. Це рятує моє становище", - говорить футболіст.

До української кухні форвард вже пристосувався.

"Тут все дуже смачно. Однак на навчально-тренувальній базі кухарі нас часто балують бразильськими стравами, отже з трапезою проблем не виникає", - відзначає гравець.

У більшості регіонів Україні, у тому числі і в Харкові випав перший сніг, що виявився великою несподіванкою для гравця, який не звик до місцевого клімату.

"Бачив сніг у нас на базі. Чесно кажучи, отримав шок. Навіть трохи злякався", - говорить він.

Подякувавши бразильцеві за інтерв'ю, у відповідь почулося знайоме "Будь ласка!". Мабуть, Тайсон приїхав до Харкова не на один сезон. Він тут всерйоз і надовго.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Тайсон злякався снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі