четвер, 21 жовтня 2010 23:04

Шав'єр допоміг Тайсону нокаутувати "Сампдорію"

Шав'єр допоміг Тайсону нокаутувати "Сампдорію"
У квартеті I Ліги Європи харківський "Металіст" вдома зміг здобути вольову перемогу з рахунком 2:1 в матчі з "Сампдорією".

У першому таймі суперники обмінялися голами зусиллями Тайсона і уродженця Ужгорода Володимира Комана.

 У свою чергу центральною подією на старті другої половини матчу стало спірне вилучення у складі "Металіста" того ж Тайсона. В одному з ігрових епізодів на 56 хвилині на бразильцеві порушили правила, вдаривши ззаду по ногах. Після цього послідувала невелика словесна перепалка між кількома гравцями "Сампдорії" і "Металіста". У результаті Тайсон отримав червону картку, а Вольта - жовту.

Однак це не завадило слобожанам вирвати перемогу. На 73-й хвилині вирішальний м'яч провів Клейтон Шав'єр. "Металіст" виявився знову сильніший за "Сампдорію" в єврокубках.

Завдяки цьому успіху харків'яни вийшли на друге місце в групі. Одноосібним же лідером квартету завдяки перемозі (2:1) у поєдинку з "Дебреценом" у Будапешті став ПСВ.

"Металіст" - "Сампдорія" - 2:1

Голи: 0:1 - Коман (32), 1:1 - Тайсон (38), 2:1 - Клейтон Шав'єр (73).

"Металіст": Дишленкович, Бордіян, Папа, Обрадович, Пшеничних, Валяєв, Тайсон, Едмар, Клейтон Шав'єр (Воробей, 88), Фініньо (Олійник, 63), Девич (Шелаєв, 84).

"Сампдорія": Курчі, Каціаторе, Гастальделло, Вольта, Циглер, Полі (Манніні, 65), Дессена (Губерт, 82), Коман (Тіссоне, 74), Марілунго, Поцці, Кассано.

Попередження: Каціаторе (26), Девіч (46), Фініньо (50), Гастальделло (52), Вольта (56).

Вилучення: Тайсон (56).

"Дебрецен" - ПСВ-1:2

Голи: 1:0 - Міжадіноскі (35), 1:1 - Енгелар (40), 1:2 - Рейс (66)

За матеріалами turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «Шав'єр допоміг Тайсону нокаутувати "Сампдорію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі