субота, 20 квітня 2013 13:06

"Своєю перемогою дав заряд усій команді" – найлегший "отаман"

Найлегший "український отаман", чемпіон України серед молоді Микола Буценко, попри показовий статус поєдинку, налаштовувався на серйозне протистояння з італійцем.

Про це боксер розповів у коментарі Gazeta.ua відразу після матчу проти "Італійського грому" в Києві.

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

Нагадаємо, суперник українця Даніеле Лімоне напередодні матчу на процедурі зважування не вклався у ваговий ліміт до 54 кг, за що йому автоматично зарахували поразку.

"Я знав, що поєдинок уже виграний до бою, але не знімав із себе відповідальності й налаштовувався на серйозне протистояння, - говорить українець. – Я з цим суперником уже боксував раніше і вигравав, тому очікував, що італієць хотітиме реваншу й чудово готуватиметься до матчу, вивчаючи мене. Я теж кілька фрагментів із тренером відпрацював і все – перемога".

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
 

"Отаман" відзначив серйозну підтримку рідних уболівальників, яка йому не давала втомлюватися і розслаблятися.

"Радий, що переміг і дав позитивний заряд нашій команді на подальші бої. Усі хлопці завелися, завелася наша країна, публіка, яка дуже нас підтримує. Глядачі не давали втомитися, постійно заряджали своїми емоціями", – сказав боксер.

Буценко також розповів, що планує здобути олімпійську нагороду на наступній Олімпіаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" у Києві розгромили "Італійський грім" і вийшли у фінал WSB

"Після матчу з Азербайджаном не було ніяких пропозицій піти у професійну кар'єру. Але я й не хочу. Ще молодий, треба ще побути у любителях. Моя мета – завоювати олімпійську медаль на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 року", – наголосив він.

Нагадаємо, 19 березня "Українські отамани" у Києві у рамках другої півфінальної зустрічі Всесвітньої серії боксу впевнено обіграли команду "Італійський грім" із рахунком 5:0, і вийшли у фінал турніру. Боротися за перемогу в Третьому сезоні WSB українці будуть протягом 10-11 травня в Астані (Казахстан).

Зараз ви читаєте новину «"Своєю перемогою дав заряд усій команді" – найлегший "отаман"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі