середа, 09 жовтня 2024 21:40

Світоліна одягнула нову форму збірної України з футболу - фото
10

Українська тенісистка Еліна Світоліна одягнула нову форму збірної України з футболу
Фото: Facebook.com/elinasvitolinaofficial
Українська тенісистка Еліна Світоліна одягнула нову форму збірної України з футболу
Нова форма збірної України з футболу
Нова форма збірної України з футболу
Нова форма збірної України з футболу

Українська тенісистка Еліна Світоліна одягнула нову форму збірної України з футболу.

Спортсменка опублікувала фото у Facebook.

"Завжди в одній команді", - сказала тенісистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковський дав настанови на матчі проти Грузії і Чехії

9 жовтня Українська асоціація футболу повідомила про початок співпраці з Adidas і представила новий домашній комплект форми збірної України на сезон-2024/2025.

"Adidas відтепер є ексклюзивним постачальником форми для всіх збірних УАФ, включаючи чоловічі, жіночі та молодіжні команди", - повідомила УАФ.

"Нові домашня та виїзна форми натхненні прапором країни, мають легендарні три смужки на плечах та гасло "СЛАВА УКРАЇНІ" на спині. Форма вшановує зв'язок між українською культурою та футболом, що робить її невідʼємним атрибутом кожного вболівальника", - заявила УАФ.

Форма виготовлена за технологією Aero Ready, в якій використовуються матеріали, що відводять вологу або поглинають її, щоб тіло залишалося сухим, і включає вставки, що дихають, із сітки для комфорту як гравців на полі, так і вболівальників, які підтримують команду. Колекцію виготовлено зі 100% перероблених матеріалів, повідомив сайт Української асоціації футболу.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров зробив зміни у списку гравців, викликаних на жовтневі матчі Ліги націй.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна одягнула нову форму збірної України з футболу - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі