понеділок, 01 лютого 2010 10:07

Свій 59-й день народження Маркевич відсвяткує в Ізраїлі

Свій 59-й день народження Маркевич відсвяткує в Ізраїлі

Cьогодні, 1 лютого, тренерові харківського "Металіста" виповнюється 59 років. Свій 59-й день народження Мирон Маркевич відсвяткує далеко від сім"ї, рідного Львова і Харкова - в Ізраїлі. "Комсомолка" додзвонилася до Мирона Богдановича, щоб привітати його зі святом.

- Для мене найкращим подарунком від команди стане хороше тренування. 1 лютого ми не граємо, але, сподіваюся, розминка буде відмінною.

А найбільш пам"ятні подарунки були в дитинстві. Тим більше що народився я на початку 50-х років минулого століття, тоді шоколадка або апельсин - це було неймовірне диво. А ще мені мама на день народження якось привезла ананас, - згадує Мирон Маркевич.

- Найважливіший для Мирона Маркевича подарунок - це те, що ми до нього добре ставимося. І, природно, сподіваємося його побачити і привітати - 1 лютого я поїду туди, де буде Мирон Богданович. А подарунок... Думаю, йому буде цікавіше, щоб він залишався сюрпризом, - по-змовницьки посміхнувся президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський.

Збіг це чи ні, але 1 лютого стане відомо, хто ж очолить українську збірну з футболу. Тренер "жовто-синіх" Мирон Маркевич - один з декількох претендентів на місце лідера всеукраїнської команди. В Олександра Ярославського поцікавилися як же він вчинить, якщо Мирона Богдановича запросять до Києва.

- Ми його відпускати не збираємося, - категорично настроєний Ярославський.

За матеріалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Свій 59-й день народження Маркевич відсвяткує в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі