вівторок, 23 жовтня 2007 10:46

Шустер продовжує сперечатися з журналістами

Днями головному тренерові мадридського "Реала" зверху поступило незвичайне розпорядження - президент клубу Рамон Кальдерон настійно рекомендував Берндту Шустеру пом"якшити відношення до журналістів, інформує www.sport.com.ua.

Відбулося це після того, як німець не стримав емоцій на прес-конференції після програного суботнього матчу з "Еспаньолом". Один з репортерів поцікавився у Шустера, чому той так часто ротує основний склад "Реала", на що тренер розлютився:

-Якщо вам не подобається, як я управляю командою, пришліть мені факс з вказівками того, що я повинен робити.

Це не перший випадок, коли Шустер був нетактовний із ЗМІ. Минулого місяця після перемоги над колишнім клубом німця "Хетафе" у тренера поцікавилися, чи не було офсайда в епізоді з одним із забитих голів. Шустер відповідати відмовився, але журналіст наполягав. Тоді наставник "Реала" теж не витримав і розлютився.

У результаті рецидив минулої суботи примусив президента мадридського клубу Кальдерона звернутися до Шустеру з особистим проханням бути з представниками ЗМІ поввічливіше.

У чемпіонаті Іспанії "Реал" навіть після поразки від "Еспаньола" продовжує займати перше місце, набравши після восьми поєдинків дев"ятнадцять очок. На один пункт відстають "Вільярреал" і "Валенсія".
Зараз ви читаєте новину «Шустер продовжує сперечатися з журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі