вівторок, 15 березня 2022 09:38

"Суркіси виїхали з України. Гравців вивезли подалі від бойових дій" - заява ультрас "Динамо"

"Суркіси виїхали з України. Гравців вивезли подалі від бойових дій" - заява ультрас "Динамо"
Ультрас "Динамо". Фото: facebook.com/wbc.kyiv

Ультрас "Динамо" опублікували звернення щодо війни в Україні.

Усі фанатські групи київського клубу взяли зброю до рук і боронять нашу країну від окупантів, повідомляється в заяві.

"Президенти "Динамо" Суркіси в перші ж дні виїхали з України. За 19 днів від них не було жодних заяв, жодного звернення до вболівальників, до киян, до українців. 23 лютого на офіційному сайті "Динамо" Григорій Суркіс привітав з ювілеєм Валерія Пустовойтенка, і після цього тиша", - зазначається.

За даними ультрас, офіційні ресурси "Динамо" публікують інформацію, що клуб фінансово допомагає лікарням та інтернатам у Львівській області, проте нема жодних фото чи якоїсь іншої інформації.

"Гравців "Динамо" вивезли подалі від бойових дій. Легіонери вже закордоном, їм дозволено йти в оренду в інші клуби. Наші ж гравці кажуть, що фінансово допомагають армії, але намагаються цього не афішувати. Публічно про свою допомогу заявив лише Беньямін Вербич", - додається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультрас "Динамо" Загреб красиво підтримали Україну

Не було реакції клубу і на те, що в мережі опублікували знімки, де один з віце-президентів "біло-синіх" позує поряд з Рамзаном Кадировим.

"Мірча Луческу дав інтерв'ю італійській пресі, де заявив, що українці та росіяни жили, як брати; війна в Україні - це політична проблема, а не проблема між народами; він проти того щоб російських спортсменів та клуби дискваліфікували з міжнародних змагань.

Для нас, фанатів "Динамо", усі озвучені факти не стали несподіванкою. Ми кілька років з усіх сил намагались донести світу, що Суркіси - це ганьба "Динамо", а Луческу повинен піти. Сподіваємось, що хоч сьогодні розкриються очі у тих, хто весь цей час не підтримував нашу позицію", - підсумовується.

Ультрас "Динамо" вже давно виступають проти президента Ігоря Суркіса та призначення на посаду головного тренера Мірчі Луческу.

Росія 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «"Суркіси виїхали з України. Гравців вивезли подалі від бойових дій" - заява ультрас "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі