понеділок, 19 серпня 2019 12:36

Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича

Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі програми "Профутбол" на каналі "2 + 2" прокоментував звільнення Олександра Хацкевича.

"У нас з Хацкевич відбулася телефонна розмова. Я, природно, запропонував йому зустрітися, коли вляжуться емоції, тому що я всю ніч не спав. Поговоривши з ним, я йому сказав:" Олександре Миколайовичу, відпочивайте. Подумайте, які були допущені помилки. які були позитивні моменти. Ви - молода людина, вам ще працювати тренером, і якщо не в цій команді, то в інший ".

Результат залишається, гра забувається. У нас не було гри в останніх матчах, я підкреслюю, у нас не було і результату. Чому? Мені складно сказати. Вважаю, новий тренерський штаб все проаналізує, протестує футболістів. Природно, мене хвилює і дуже цікавить питання: чому ми провалили початок сезону? Адже були покладені великі надії. Потрібно, щоб була якість гри, якість футболу. Щоб коли нам потрапляють такі команди, як "Брюгге", щоб ми йшли не з валідолом на стадіон, а з радістю, що ми цю команду обіграємо. За рахунку 2: 1 у мене не було впевненості, що ми цю команду переможемо. Якщо була обрана неправильна тактика, неправильна стратегія цих двох матчів - то це питання вже до тренерського штабу. Тому, тренерський штаб сьогодні відпочиває, ловить рибу, а працюють інші люди, "- сказав Ігор Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс розповів, чому призначив тренером "Динамо" Михайличенка, а не Вернидуба

Наступний свій матч "Динамо" проведе 24 серпня, коли в рамках УПЛ в Києві прийме "Олімпік".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі