середа, 27 січня 2021 17:45

Суркіс розповів, чи очолить Шевченко "Динамо"

Суркіс розповів, чи очолить Шевченко "Динамо"
Андрій Шевченко та Ігор Суркіс. Фото: ФК "Динамо" Київ

Президент "Динамо" Ігор Суркіс не відкидає, що Андрій Шевченко в майбутньому стане тренером київського клубу.

Наставник збірної України може змінити роботу після Євро-2021.

"Чи хороший Шевченко тренер? Судячи з результатів, так. Я з ним не працював, мені складно припускати. Чи може він колись очолити "Динамо"? Ніколи не кажи ніколи. Те, що він робить зі збірною... Шевченко – це топрівень.

Що мені подобається в ньому – він не живе колишніми заслугами, а йде в ногу з часом. Я з величезною повагою до нього ставлюся і чудово розумію, що відбувається. Але він справді виконує хорошу роботу. От кажуть, що він там узяв тренера, туди-сюди.Треба вміти взяти тренера, тому що останнє слово завжди за головним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс назвав найкращого гравця "Динамо" за час своєї роботи

Він мріє або, можливо, не хоче працювати в "Динамо" – ми це не обговорювали. Було б некоректно порушувати цю тему, доки він очолює збірну. Оцінка його роботи буде після чемпіонату Європи, побачимо, чи буде він затребуваний. Якщо збірна виступить вдало: вийде з групи – 4 з плюсом, пройде далі – 5, і далі за накопичувальною. Можливо, він мріє працювати в "Челсі" або в "Мілані", – сказав Суркіс в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Андрій Шевченко розпочав тренерську кар'єру 2015 року. Спочатку працював асистентом головного тренера збірної України, а потім став наставником команди. Останні 5 років працює зі збірною України, яку зміг вивести на Євро-2021 та групу A Ліги націй.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, чи очолить Шевченко "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі