пʼятниця, 24 травня 2019 19:05

Суркіс прокоментував можливе запрошення іноземного тренера в "Динамо"

Суркіс прокоментував можливе запрошення іноземного тренера в "Динамо"
Ігор Суркіс не підтвердив інформацію про можливе запрошення іноземного спеціаліста в "Динамо".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс запевнив, що не веде жодних переговорів із потенційними кандидатами на пост головного тренера команди. Керівник киян після завершення сезону проведе бесіду з Олександром Хацкевичем.

"Не вірте чуткам. Ні з ким з них я не веду переговорів. Як я і говорив раніше, після закінчення сезону зустрінуся із Хацкевич. Якщо він переконає мене в тому, що може боротися за трофеї в наступному сезоні, то він залишиться головним тренером", - сказав Суркіс у коментарі "Dynamomania.com".

Кандидатами на пост головного тренера "Динамо" є спортивний директор біло-синіх Олексій Михайличенко, Юрій Калитвинцев, поляк Адам Навалка і чеський фахівець Йіндржіх Трпішовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не захотіло продавати свого лідера в топ-клуб

Олександр Хацкевич очолює київський клуб з 2017 року після відходу Сергія Реброва. З того часу білорус виграв лише Суперкубок України 2018 року, але так і не став тріумфатором чемпіонату або Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс прокоментував можливе запрошення іноземного тренера в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі