понеділок, 20 липня 2020 13:00

Суркіс не запрошував Скрипника в "Динамо" - ЗМІ

Суркіс не запрошував Скрипника в "Динамо" - ЗМІ
Віктору Скрипнику не пропонували роботу в "Динамо". Фото: ФК "Зоря"

Один із власників "Динамо" Григорій Суркіс не пропонував головному тренеру "Зорі" Віктору Скрипнику очолити київське "Динамо".

Після матчу 31-го туру УПЛ "Динамо"- "Зоря" з'явилася інформація, що Григорій Суркіс провів переговори зі Скрипником. Як з'ясувалося, поки що ніякої конкретики не має, розмова скоріше мала характер ввічливості.

"Після матчу "Динамо" - "Зоря" зустріч дійсно відбулася. Точніше, не зустріч, а розмова. Вони підійшли один до одного після матчу, відбувся обмін думками. Це я кажу зі слів Ігоря Суркіса, якого попросив прокоментувати ситуацію.

Ігор Михайлович сказав, що факт запрошення Скрипника - це повна дезінформація. У цій розмові не було ніякої конкретики на цю тему, просто люди обмінювалися думками з гри. Були розмови в стилі: "Хорошу команду ти зробив, Вікторе, нам подобається". От якось так", - розповів журналіст Михайло Співаковський в програмі "ТаТоТаке" на Youtube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс уник відповіді на запитання про подальше тренерство Михайличенка

ЗМІ називають Віктора Скрипника одним із можливих кандидатів на посаду головного тренера "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не запрошував Скрипника в "Динамо" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі