субота, 05 листопада 2011 14:28

Суркіс не бачить підстав для відставки Сьоміна

Суркіс не бачить підстав для відставки Сьоміна

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не має наміру відправляти у відставку головного тренера Юрія Сьоміна через невдалі виступи в Лізі Європи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Якщо я після кожної поразки буду міняти тренера, то ніколи не буде перемог. Підстав для цього ніяких. Я довіряю Юрію Павловичу, у якого контракт з клубом ще на 2,5 роки", - сказав він в інтерв'ю.

3 листопада "Динамо" в четвертому турі Ліги Європи УЄФА програло на виїзді турецькому "Бешикташу" з рахунком 0:1 і опустилось на третє місце в своїй групі, поставивши під загрозу вихід в плей-офф і продовження боротьби за трофей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація ускладнилася, але будемо боротися" - Сьомін

"Не хотів би посилатися на причини об'єктивного і необ'єктивного характеру, але вони, на жаль, присутні. Вибув Михалик. Шовковський грав на уколах, хоча команду не підвів. Зранку в день гри з "Бешикташем" з гострим респіраторним захворюванням, справжньою ангіною, зліг Гусєв. Це все змінює тактичний план на гру. Так, може, ми грали обережно. Може, ми не виявили прагнення саме до перемоги, не заслуговували її. Але внічию, вважаю, ми цілком могли зіграти. Однак коли граєш на нічию, зазвичай і програєш", - зазначив Суркіс.

"Я не роблю ніякої трагедії з цієї поразки. Якщо довго посипати голову попелом, сто відсотків перемог не буде. Треба розібратися і готуватися до непростого матчу з "Металістом", - підкреслив президент "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" Київ - не ліва команда"- Нінкович

6 листопада київський клуб зіграє в Харкові з місцевим "Металістом" у матчі 16-го туру чемпіонату України. Після 15 турів першого кола чемпіонату України київське "Динамо" з 37 очками очолює турнірну таблицю. На один пункт менше у донецького "Шахтаря" і на два — в "Металіста". До зимової перерви в національній першості командам належить зіграти ще п'ять турів.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не бачить підстав для відставки Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі