неділя, 06 квітня 2014 14:58

Шумахер почав реагувати на голоси

Шумахер почав реагувати на голоси
Шумахер почав подавати ознаки пробудження. Фото: afp.com

Міхаель Шумахер почав реагувати на голоси. Про це повідомив колишній напарник пілота по команді Ferrari, бразилець Феліппе Масса.

"Я не можу висловити словами, наскільки я радий цьому. Я щодня молився за Міхаеля і мої молитви були почуті. Я сподіваюся, що гарні новини з Гренобля продовжуватимуть надходити", - сказав Масса.

Водночас, друг сім'ї німецького гонщика, колишній пілот Формули 1 Жан Алезі підкреслив, що стан Шумахера за останній час набагато покращився.

"Спочатку Міхаель реагував тільки на біль, після того як його, наприклад, щипали. Але так могло реагувати й непритомне тіло. Під час свого останнього візиту я побачив, що ситуація змінюється на краще. Я відчуваю, що члени його сім'ї також трохи заспокоїлися. Це прекрасно, але шлях до повного одужання буде довгим і важким", - зазначив Алезі.

Нагадаємо, Міхаель Шумахер позитивно відреагував на процес пробудження. Пілота раніше почали виводити з коми.

Нагадаємо, Шумахер більше трьох місяців перебуває в стані штучної коми. У неї він був введений після отриманої небезпечної для життя травми голови під час інциденту на курорті Мерібель у французьких Альпах.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер почав реагувати на голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі