субота, 02 грудня 2017 12:05

Долю матчу "Ювентуса" і "Наполі" вирішив один м'яч

"Ювентус" у гостях мінімально обіграв "Наполі" (1:0) у 15-му турі Серії А.

"Наполі" майже весь матч провів в атаках, але захист "Старої синьйори" спрацював просто чудово. "Ювентус" не дозволив господарям створити більш одного-двох реально небезпечних моментів за весь матч.

"Юве" в атаку ходив не так часто, але зате був куди більш ефективний. Вже на 12-й хвилині Ігуаїн у ближньому бою переграв Рейну після чудового пасу Дібали. Цей гол так і залишився єдиним у матчі.

  “Ювентус” переміг “Наполі” завдяки голу Гонсало Ігуаїна
“Ювентус” переміг “Наполі” завдяки голу Гонсало Ігуаїна

Завдяки цій перемозі "Ювентус" тимчасово вийшов на друге місце у Серії А з 37 очками.

"Наполі", який зазнав першої поразки у чемпіонаті, залишився на першій сходинці з 38 балами. У неділю його може обійти "Інтер", якщо вдома впорається з "К'єво".

Півзахисник "Наполі" Марек Гамшик поділився думкою про поразку від "Ювентуса".

"Не думаю, що цей результат щось змінює. Ми засмучені, що не змогли потішити уболівальників, тому що знаємо, як для них важливий матч з "Ювентусом".

Ми тримали суперника на їх половині поля 70 хвилин, але не змогли забити. "Юве" добре захищався і грав солідно, не даючи нам вільного простору на всіх ділянках.

У нас немає втоми, статистика говорить про зворотнє. Нелегко зламувати оборону команд, які так глибоко грають в захисті. Ми створили кілька моментів, просто не змогли їх реалізувати", - сказав Гамшик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вірю, що на останній прес-конференції Ліги чемпіонів ви побачите мене в костюмі Зорро"

"Наполі" і "Шахтар" ведуть заочно боротьбу за вихід в плей-оф Ліги чемпіонів. "Гірникам" для виходу в 1/8 фіналу турніру потрібно взяти одне очко у матчі з невмотивованим "Манчестер Сіті". "Наполі" зіграє на виїзді проти "Фейєноорда".

Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" пройде в Харкові 6 грудня. Початок зустрічі о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Долю матчу "Ювентуса" і "Наполі" вирішив один м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі