середа, 09 січня 2008 14:31

Сучков та Батіста змінили Львів на Харків

Сучков та Батіста змінили Львів на Харків
За повідомленням інформаційному центру ФК "Карпати" з посиланням на генерального директора клубу Олександра Єфремова, за обопільною згодою сторін було розірвано контракти з двома легіонерами львівського клубу - білорусом Олексієм Сучковим та бразильцем Батістою.

Обидва гравці після розірвання трудових угод зі Львова вирушили до Туреччини, в тренувальний табір ФК "Харків", де після проходження медичного огляду стануть гравцями харківського клубу. Сума компенсації за обох гравців - 7,6 млн гривень. Згідно з одним з пунктів угоди між клубами Сучков і Батіста не гратимуть проти "Карпат" у складі ФК "Харків" у матчі 19-го туру чемпіонату України.

"У цих гравців було бажання продовжити кар"єру в іншому клубі, очевидно, вони вичерпали свій потенціал у "Карпатах". Втім, слід зазначити, що останнім часом Сучков і Батіста помітно знизили вимоги до себе, перестали бути справжніми лідерами команди. А саме лідери потрібні "Карпатам". Попри це, слід подякувати цим гравцям за виступи у "зелено-білих" футболках. Подякувати за яскраві матчі та голи у Кубку України сезону 2005/2006, за внесок у повернення "Карпат" до вищої ліги", - наводить слова Єфремова сайт ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Сучков та Батіста змінили Львів на Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі