вівторок, 04 жовтня 2011 12:54

Стоїчков може працевлаштуватися в київському "Динамо"

Стоїчков може працевлаштуватися в київському "Динамо"

Як стало відомо blik.ua з власних джерел, незабаром знаменитий у минулому болгарський футболіст Христо Стоїчков може отримати відповідальний пост у ФК "Динамо" (Київ). Непрямим підтвердженням цього є нещодавній візит володаря "Золотого м'яча" кращому гравцеві 1994 року в Київ.

Нагадаємо, що у вересні Стоїчков побував в українській столиці, де відвідав матч "Динамо" - "Шахтар", а також ознайомився з інфраструктурою "біло-блакитних". Зірковий нападаючий "Барселони" 90-х років також мав розмову з президентом ФК "Динамо" Ігорем Суркісом. Щоправда, Ігор Михайлович повідомив, що ніяких переговорів щодо роботи зі Стоїчковим не було. Але в болгарські ЗМІ від людей з близького оточення Христо просочилася інформація про те, що варіант з роботою все ж обговорювалося.

Можливо, все проясниться після товариського матчу збірних України та Болгарії, на якому Стоїчков також планує побувати. Ось тільки складно уявити, в якій ролі болгарин здатний допомогти київському клубу. На тренерському містку вакантних місць поки немає, "закриті" також ключові посади і в правлінні клубу.

На сьогоднішній день Христо Стоїчков є радником губернатора Ростовської області з питань спорту, а також консультантом президента ФК "Ростов".

Зараз ви читаєте новину «Стоїчков може працевлаштуватися в київському "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі